Εξομολογήσεις

π. Μιχαήλ:

Μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 12 μεσημέρι (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Τηλεφώνο: 99426272 (Όλγα)

 

 

π. Ιωάννης:

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολής μηνύματος SMS (τηλ. επικοινωνίας 99463030)

idryma-filon-i-m-ag-grigoriou-logo

Περιοδικό Παρέμβαση

Δανειστική Βιβλιοθήκη

 

Στην εκκλησία μας λειτουργεί, από το 2012, Δανειστική Βιβλιοθήκη υπό την εποπτία του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών "Άγιος Νικόλαος". Πιο κάτω παρατίθονται αλφαβητικά οι τίτλοι κάποιων από τα βιβλία, από όλες τις κατηγορίες (Πνευματικά, Βίοι Αγίων, Νεανικά, Οικογενειακά, Διηγήματα, Παιδικά και Διάφορα) που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη μας. Κάθε τίτλος βιβλίου, επιλέγοντάς τον, μπορεί να σας διηγηθεί σύντομα την περίληψη του βιβλίου του:

 

 

Σύγχρονες αγιορείτικες μορφές- Ιγνάτιος ο πνευματικός

Ο παπα-Ιγνάτιος ο πνευματικός (+1927) ανήκει στις πιο σεβάσμιες και χαριτωμένες προσωπικότητες του γηραιού Άθωνα. Μολονότι ολιγογράμματος, με τη μοναχική του άσκηση έφρασε στην εσωτερική κάθαρση και έγινε δεκτικός των ελλάμψεων του Αγίου Πνεύματος, από το Οποίο διδάχθηκε την ουράνια παιδαγωγική, ψυχολογία και ποιμαντική. Στο ταπεινό εξομολογητήριό του, απ' όπου ξεπήγαζαν για εβδομήντα χρόνια οι αύρες της ειρήνης και της παρηγοριάς, αναρίθμητοι άνθρωποι, "καθήμενοι εν σκότει και σκιά θανάτου" βρήκαν το ιλαρό φως της χάριτος.

Επικοινωνία

Διεύθυνση Μεγάλου Ναού: Δανάης 1, Έγκωμη,
2408, Λευκωσία
Διεύθυνση Μικρού Ναού: Αγίου Νικολάου 1, Έγκωμη, 2408, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22355300
Fax: 22590969
Email: agiosnikolaosengomis

@gmail.com

Announcement

Church of Saint Nicolaos in Engomi is open daily from 8:30 am to 12:00 noon, from 5:00 to 8:00 pm and the hours of Liturgical services. For more information contact us on: agiosnikolaosengomis@gmail.com