Εξομολογήσεις

π. Μιχαήλ:

Για να κανονίσετε εξομολόγηση μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 12 μεσημέρι (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Τηλεφώνο: 99426272 (Όλγα) 

 

π. Ιωάννης:

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολής μηνύματος SMS (τηλ. επικοινωνίας 99463030)

idryma-filon-i-m-ag-grigoriou-logo

Δανειστική Βιβλιοθήκη

 

Στην εκκλησία μας λειτουργεί, από το 2012, Δανειστική Βιβλιοθήκη υπό την εποπτία του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών "Άγιος Νικόλαος". Πιο κάτω παρατίθονται αλφαβητικά οι τίτλοι κάποιων από τα βιβλία, από όλες τις κατηγορίες (Πνευματικά, Βίοι Αγίων, Νεανικά, Οικογενειακά, Διηγήματα, Παιδικά και Διάφορα) που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη μας. Κάθε τίτλος βιβλίου, επιλέγοντάς τον, μπορεί να σας διηγηθεί σύντομα την περίληψη του βιβλίου του:

 

 

Οι γκουρού ο νέος και ο γέροντας Παίσιος

[...] Το βιβλίο είναι αυτοβιογραφικό. Τα γεγονότα που περιγράφονται συνέβησαν σε διάστημα δέκα περίπου χρόνων, και παρουσιάζονται «συμπυκνωμένα». Είναι σαν να τραβάω «φωτογραφίες» στα σημαντικά γεγονότα μόνο, να τα βάζω σε κάποια χρονική σειρά και να σας τα παρουσιάζω με μια κάπως χαλαρή σύνδεση μεταξύ τους. Έτσι αποκτάτε μια συνολική ματιά της ιστορίας και εμβαθύνετε σε επιμέρους ιστορίες... Στο έκτο μέρος του βιβλίου που είναι και το τελευταίο, επιχειρώ μια κριτική ματιά των διαφόρων απόψεων που κυκλοφορούν στη θρησκευτική αγορά του εικοστού αιώνα... Όπως γνωρίζετε, ζούμε στην εποχή της διαφήμισης και όχι της ποιότητας των προϊόντων. Εγώ προσπαθώ να λειτουργήσω ως σκεπτόμενος άνθρωπος απέναντι στα θρησκευτικά προϊόντα, οπωσδήποτε όμως σκέφτομαι κάτω από το φως των εμπειριών που έζησα [...] (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Επικοινωνία

Διεύθυνση Μεγάλου Ναού: Δανάης 1, Έγκωμη,
2408, Λευκωσία
Διεύθυνση Μικρού Ναού: Αγίου Νικολάου 1, Έγκωμη, 2408, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22355300
Fax: 22590969
Email: agiosnikolaosengomis

@gmail.com

Announcement

Church of Saint Nicolaos in Engomi is open daily from 8:30 am to 12:00 noon, from 5:00 to 8:00 pm and the hours of Liturgical services. For more information contact us on: agiosnikolaosengomis@gmail.com