Εξομολογήσεις

π. Μιχαήλ:

Για να κανονίσετε εξομολόγηση μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 12 μεσημέρι (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Τηλεφώνο: 99426272 (Όλγα) 

 

π. Ιωάννης:

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολής μηνύματος SMS (τηλ. επικοινωνίας 99463030)

idryma-filon-i-m-ag-grigoriou-logo

Δανειστική Βιβλιοθήκη

 

Στην εκκλησία μας λειτουργεί, από το 2012, Δανειστική Βιβλιοθήκη υπό την εποπτία του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών "Άγιος Νικόλαος". Πιο κάτω παρατίθονται αλφαβητικά οι τίτλοι κάποιων από τα βιβλία, από όλες τις κατηγορίες (Πνευματικά, Βίοι Αγίων, Νεανικά, Οικογενειακά, Διηγήματα, Παιδικά και Διάφορα) που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη μας. Κάθε τίτλος βιβλίου, επιλέγοντάς τον, μπορεί να σας διηγηθεί σύντομα την περίληψη του βιβλίου του:

 

 

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

 


 

 

Aγαπημένα μας παιδιά, για αυτή την εβδομάδα θα έχουμε σαν δραστηριότητα να τακτοποιήσουμε το δωμάτιο μας, μιας και κοντεύουν τα Χριστούγεννα και να βάλουμε σαν στόχο να προσπαθούμε να το έχουμε τακτοποιημένο κάθε μέρα!!

 

Περιμένουμε τα σχέδια σας και τις κατασκευές σας των προηγούμενων εβδομάδων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και την επόμενη εβδομάδα θα ετοιμάσουμε κάτι Χριστουγεννιάτικο για εσάς.

 

Καλή σας συνέχεια!!

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση Μεγάλου Ναού: Δανάης 1, Έγκωμη,
2408, Λευκωσία
Διεύθυνση Μικρού Ναού: Αγίου Νικολάου 1, Έγκωμη, 2408, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22355300
Fax: 22590969
Email: agiosnikolaosengomis

@gmail.com

Announcement

Church of Saint Nicolaos in Engomi is open daily from 8:30 am to 12:00 noon, from 5:00 to 8:00 pm and the hours of Liturgical services. For more information contact us on: agiosnikolaosengomis@gmail.com