Εξομολογήσεις

π. Μιχαήλ:

Για να κανονίσετε εξομολόγηση μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 12 μεσημέρι (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Τηλεφώνο: 99426272 (Όλγα) 

 

π. Ιωάννης:

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολής μηνύματος SMS (τηλ. επικοινωνίας 99463030)

idryma-filon-i-m-ag-grigoriou-logo

Σύνδεσμος Γυναικών

 

Ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών Έγκωμης «Άγιος Νικόλαος», δημιουργήθηκε το 1983. Σήμερα έχουμε πάνω από 200 ενεργά μέλη.
Σκοπός του συνδέσμου είναι η πνευματική καλλιέργεια των μελών του και η όλη ενίσχυση του πνευματικού και φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας. Μέσα στα πλαίσια αυτά γίνονται τακτικές Κατηχητικές συνάξεις, διανέμονται βιβλία και έντυπα πνευματικού περιεχομένου δωρεάν, λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και βιβλιοπωλείο. Σημαντική είναι και η προσφορά του συνδέσμου σε άπορες οικογένειες και άτομα με ιδιαίτερα προβλήματα. Μέλη του συνδέσμου κάνουν κατ’ οίκον επισκέψεις.
Πολύ σημαντική είναι και η συμβολή του Συνδέσμου στη δημιουργία της Κατασκήνωσης της ενορίας μας στο Φιλάνι. Ενισχύει οικονομικά την Κατασκήνωση και παράλληλα μέλη του Συνδέσμου μαζί με άλλους, προσφέρουν εθελοντική εργασία. Η Κατασκήνωση λειτουργεί για μικρούς και μεγάλους. Ο Σύνδεσμος ενισχύει οικονομικά και τις ανάγκες των Κατηχητικών της ενορίας. Συνεργάζεται στενά με την Εκκλησιαστική Επιτροπή.
Για την επιτυχία αυτών αλλά και άλλων στόχων, ο Σύνδεσμος διοργανώνει κάθε χρόνο Φιλανθρωπική – Καλλιτεχνική εκδήλωση, Φιλανθρωπική αγορά, αγορά φαγητών, λαχειοφόρο αγορά.
Διοργανώνει εκδρομές εντός και εκτός Κύπρου σε θρησκευτικούς, εθνικούς και αρχαιολογικούς χώρους. Βασικός στόχος είναι να ζουν τα μέλη μια συνειδητή χριστιανική ζωή και να προσφέρουν στην κοινωνία την αγάπη τους, ενισχύοντας το φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο της Ενορίας.


Πρόσφατες εκδηλώσεις συνδέσμου:

  • Προσκυνηματική εκδρομή στη Βουλγαρία και την Ανατολική Μακεδονία, 17-24 Αυγούστου 2009 [Οδοιπορικό].

Επικοινωνία

Διεύθυνση Μεγάλου Ναού: Δανάης 1, Έγκωμη,
2408, Λευκωσία
Διεύθυνση Μικρού Ναού: Αγίου Νικολάου 1, Έγκωμη, 2408, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22355300
Fax: 22590969
Email: agiosnikolaosengomis

@gmail.com

Announcement

Church of Saint Nicolaos in Engomi is open daily from 8:30 am to 12:00 noon, from 5:00 to 8:00 pm and the hours of Liturgical services. For more information contact us on: agiosnikolaosengomis@gmail.com